Skulptuuri «Märka sõltuvust» ideekonkursi võitjad said autasu kätte

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I koha töö, mille autoriteks on Maarja Kask, Ralf Lõoke ja Karli Luik.
I koha töö, mille autoriteks on Maarja Kask, Ralf Lõoke ja Karli Luik. Foto: Peeter Langovits

Eelmisel reedel kogunes Tallinna kesklinna valitsuse nõupidamiste saalis skulptuuri «Märka sõltuvust» ideekonkursi žürii, kes valis 44 kandidaadi seast ideekonkursi võitja ning teisele ja kolmandale kohale tulnu. Täna toimus samas võitjate autasustamine ja tööde eksponeerimine.
 

Võitjaks osutus Salto arhitektuuribüroo arhitektide töö nimega «Kaev» (autorid Karli Luik, Ralf Lõoke ja Maarja Kask), teise koha sai töö nimega «Inimesed kärbsepaberil» (Tauno Kangro) ning kolmas koht läks jagamisele kolme töö vahel: «@» (autorid Doris Orasi ja Katrin Tääker), «Rentsel» (autorid Asko Uukado, Paco Ulman ja Kaarel Künnap) ning «Iseenda vang» (autor Olavi Jõesaar).

Vastavalt ideekonkursi tingimustele on I koha preemia 1500, II koha preemia 1000 ning III preemia 700 eurot. Nii võitjate kui ülejäänud tööde eksponeerimine avalikkusele on plaanis lähitulevikus Tallinna linnavalitsuse infosaalis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles