Tartu–Tallinna liinile hiilib Avies

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis ja Rootsis regulaarlende tegev Avies kasutab oma lendudel peamiselt Jetstreami lennukitüüpe 31 ja 32, kus on 18–19 istekohta.
Eestis ja Rootsis regulaarlende tegev Avies kasutab oma lendudel peamiselt Jetstreami lennukitüüpe 31 ja 32, kus on 18–19 istekohta. Foto: Avies

Kuigi Estonian Air lõpetab enne jõule Tartu–Tallinna lennud, ei pruugi õhuliiklus kahe Eesti suurema linna vahel katkeda, sest liini võib üle võtta lennufirma Avies.

ASi Avies tegevjuht Allan Soll ütles Tartu Postimehele, et nad on Tartusse lendamisest huvitatud. «Meie firmal on initsiatiiv olnud juba varem mitu korda. Aga kuna seal on lennanud Estonian Air, on see jäänud teatud takistuste taha. Ent praegu on õige aeg kõigile,» ütles Soll.

Aviese esindaja sõnul on nendega sel teemal suhelnud hulk huvilisi, kelle hulgas on nii Tartu linnavalitsus, lennujaam kui Tartu ärimehed, ning lähitulevikku on plaanitud veel kohtumisi. Millal ja kellega täpsemalt, ei olnud Soll nõus avalikustama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles