Esmaspäevast pääseb Peterburi tee viadukti alt takistusteta läbi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TLMPM03: UMMIK :TALLINN, EESTI, 03SEP12.
Ummik Peterburi maantee ja Tartu maantee ristmikul.
mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
TLMPM03: UMMIK :TALLINN, EESTI, 03SEP12. Ummik Peterburi maantee ja Tartu maantee ristmikul. mm/Foto MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tartu maanteele rajatava Peterburi tee viadukti ehitustööd on jõudnud nii kaugele, et esmaspäevast on Tartu maanteel jälle avatud kummaski suunas kolm sõidurada.


Peterburi tee viadukti ehitustööde ajaks vähendati ajutiselt Tartu maantee ja Peterburi tee ristmikul sõiduradade arvu ning selle nädala lõpus taastatakse ehituse eelne olukord. Enne seda peavad sõidukijuhid seal taluma veel viimaseid kitsendusi.

Täna õhtul alates kella 22 kuni homme hommikul kella kuueni on viadukti all avatud kummaski suunas üks sõidurada. Samuti on alates 30. novembri kella 22 kuni 2. detsembri kella 12 rakiste eemaldamiseks osaliselt suletud Tartu maantee ja Peterburi tee ristmikul praegu kasutuses olev uue viadukti alune liiklusruum.

Transpordiamet palub nimetatud aegadel Tartu mnt ja Peterburi mnt ristmikku võimalusel vältida ning piirkonna läbimisel liikluskorraldusvahendite ja reguleerijate korraldusi järgida.

«Ühtlasi tuleb lähipäevil kuni esmaspäevani arvestada Tartu mnt ja Peterburi mnt ristmiku piirkonnas võimalike liiklusummikutega ning varuda tavalisest oluliselt rohkem aega, sealhulgas ka lennujaama jõudmine võib oluliselt kauem aega võtta,» lausus abilinnapea Taavi Aas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles