Pertelson kaebas pankrotihalduri tegevuse peale advokatuuri aukohtusse

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Pertelson.
Indrek Pertelson. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Indrek Pertelson tunnistas, et tema on üks neist, kes on Terje Eipre mahhinatsioonid advokatuuri aukohtusse kaevanud. «Jah, mina olen,» vastas Pertelson.


Kinnitamata andmetel on Terje Eipre peale laekunud advokatuuri üheksa kaebust. Advokatuur lubas kaebuste arvu täpsustada ja nende sisu lähemalt avada esmaspäeval, kirjutas

aripaev.ee

.

Terje Eipre ei soovinud Äripäevaga kaebustest rääkida. «Kahjuks ei tea, mis kaebusi te mõtlete. Esitage küsimused nii, et neile saaks vastata - isikud, faktid, kuupäevad, sisud, jne,» teatas naine.

Neljapäeval andis spordikeskuse Arigato endine juht Indrek Pertelson pressikonverentsi. Ta rääkis, et Arigatot haldava Haabersti Perespordikeskuse ASi pankrotihaldur Terje Eipre juhendas mitmel toolil istudes Eesti Talleksit spordikeskuse pankrottiajamises.

Terje Eipre teatas, et tema esitas Põhja Politseiprefektuuri majanduskuritegude talitusele Haabersti Perekeskuse juhatuse liikmete Indrek Pertelsoni, Tavi Maastiku ja Margus Dintšenko tegevuse uurimiseks kuriteokaebuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles