Sprinterid täitsid eesmärgi, Sellis seab kõrgeid sihte

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti murdmaasuusatajad teenisid tänavuse hooaja esimesed punktid ja täitsid neile seatud eesmärgid: Kuusamos toimuval MK-etapil jõudis 30 parema sekka kolm sprinterit. Veerandfinaalist ei õnnestunud klassikasprindis kellelgi siiski edasi murda.

«Vorm on praegu päris korralik ja sõit tuli enam-vähem välja. Taktikaliselt tegin ühe eksimuse, kui ei kasutanud head möödumisvõimalust. Oleks saanud asju ka natuke teistmoodi lahendada, kuid hooaja alguseks käib see tulemus küll,» sõnas parima eestlasena 19. koha saanud Siim Sellis. «Kui kõik sprinterid teenivad MK-etapil punkte, siis võib võistluse plusspoolele lugeda.»

Punktikohale jõudnud meestest sai Anti Saarepuu lõpuks kirja 21. ja Peeter Kümmel 29. koha. Distantsimeestest oli Karel Tammjärve lõpptulemuseks 41. ja Raido Ränkelil 49. koht. Etapivõidu teenis Kuusamos aga võimsa lõpuspurdi teinud venelane Nikita Krjukov, kes edestas norralast Petter Northugi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles