Lumi võttis Viljandimaal veokid vangi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Väsimatu ilmataat ei andnud sahameestele rahu veel eilegi. Tormituul oli hommikuks meisterdanud teedele vaale, mis mõnes kohas liikluse suisa kinni panid. Maainimesed istusid valevas vanglas, pääsemata tööle või kooli.

Eile hommikul kella seitsme paiku Pärnust tulnud veokil tuli Viiratsi mäest üles rühkides libedusele ja lumele alla vanduda. Tartusse suundunud veokijuht Tarmo Pihelgas pidi auto peatama, et mitte mäest alla vajuda. Hiljem tuli teine ja kolmaski suur auto, mis pidid samuti seiskuma.

Kella kümneks olid autod endiselt seal ja tingimused keerulised. Kõige kõrgemale sõitnud auto oli hange tagurdatud ja juht kaevas seda hoolega välja. Teised juhid sättisid rehvidele kette, et ikkagi mäkke jõuda. Neist uisutasid mööda väiksemad autod ja bussid, kellele ei tekitanud mäest üles saamine sugugi raskusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles