Aasta vabatahtlik tõttas peolt taas tööle

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võnnu vallas Kurista külas tegutseva Jaago käsitöötalu perenaine Inga Talvis sai aasta vabakondlaseks valimise puhul Tartu maavanemalt Reno Laidrelt tänukirja, Maarja küla rahva valmistatud kolme sangaga kruusi ja purgi mett.
Võnnu vallas Kurista külas tegutseva Jaago käsitöötalu perenaine Inga Talvis sai aasta vabakondlaseks valimise puhul Tartu maavanemalt Reno Laidrelt tänukirja, Maarja küla rahva valmistatud kolme sangaga kruusi ja purgi mett. Foto: Sille Annuk

Raha paneb küll rattad käima, kuid maailma saab parandada ka pisku raha ja suure tahtmisega. Tuisusel reedel tänatigi Tartus inimesi, kes teevad rohkem, kui on tavaks ja tööaeg ette näeb.

Võnnu valla Kurista küla Jaago käsitöötalu perenaine Inga Talvis on üks neist Tartumaa inimestest, kes kogu oma aega vaid rahaks ümber ei arvesta.

Reedel peetud Tartumaa kodanikuühenduste konverentsil kuulutati ta Tartumaa tänavuse aasta vabakondlaseks. «Tunnustus tegi südame soojaks,» rõõmustas Jaago käsitöötalu perenaine Inga Talvis. «Ikka on hea, kui su tööd märgatakse. Pai on mõnus saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles