Savisaar peab vastama 26 arupärimisele

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar volikogu kõnepuldis.
Linnapea Edgar Savisaar volikogu kõnepuldis. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar peab volikogu selle nädala istungil vastama 26 arupärimisele.


Linnapea vastused arupärimistele moodustavad pisut üle poole volikogu istungi päevakorrast - neid on 42 päevakorrapunkti seas 26.

Tervelt kaheksa arupärimist on esitanud sotsiaaldemokraadist linnavolinik Maimu Berg, kes soovib linnapealt selgitust Tallinna avalike suhete eelarve, haldusreformi, linna kassajäägi, negatiivse, lisaeelarve ja veel mitme asja kohta.

Viies küsimuses pärib Savisaarelt aru volikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Ülle Rajasalu, kes nõuab linnapealt selgitust näiteks lastehoiu ja alushariduse küsimuste ning lasteaedade töötajate palkade ja Kanutiaia Noortemaja uue juhataja ametissesobivuse kohta.

Sotsiaaldemokraat Arvo Uukkivi saab neljapäevasel istungil vastused kahele Tallinna sadamate ja rannaalade arengu kontseptsiooni puudutavatele arupärimistele. Samuti linnaosade kaotamise ja haldusreformi kohta.

Reformierakondlane Remo Holsmer on esitanud linnapeale kolm ja IRLi fraktsiooni liige Tarmo kruusimäe kaks ning Reformierakonna fraktsiooni liikmed Tiina Mägi, Helge Hallika, Kairi Kärner ja Mati Eliste igaüks ühe arupärimise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles