Varsti algab Kunderi tänava remont

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunderi tänav.
Kunderi tänav. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kunderi tänava taastusremondi korraldamiseks läbiviidud riigihankekonkursi võitis AS Nordecon Infra, mis alustab peatselt töid.

Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul algab Kunderi tänava taastusremont kohe pärast ehitusaegse liiklusskeemi kooskõlastamist transpordiametiga.

«Tegemist on ühesuunalise tänavaga, mis ühendab Pronksi tänavat ja Laagna teed ning on paralleelne Gonsiori tänavaga. Remondi käigus paigaldatakse uus ülekate sõiduteele ja kõnniteele, paigaldatakse uus teekattemärgistus ning rajatakse haljastus,» selgitas Boroditš Raepressi vahendusel

Tänavu remonditakse ära 900 meetri pikkune Kunderi tänava lõik Pronksi ja Türnpu tänavate vahel. Sõidutee pinda on remonditaval teelõigul 8150 ja kõnnitee pinda 5400 ruutmeetrit. Ehitustööde maksumus on 6,2 miljonit krooni.

Hiljutises küsitluses nimetasid Postimees.ee lugejad Kunderi tänavat Tallinna viletsaimas seisukorras teede seas, mis lausa karjuvad remondi järele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles