Tallinnas alustas tegevust uus tööharjutuskeskus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Sotsiaaltöö Keskus Tuulemaa tänaval.
Tallinna Sotsiaaltöö Keskus Tuulemaa tänaval. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Põhja-Tallinnas alustas tegevust uus tööharjutuskeskus, mille tööd suunavad Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse spetsialistid.


Tööharjutuskeskus on sisse seatud Tuulemaa 6 asuva sotsiaalmajutusüksuse keldri ruumides, kus on loodud võimalused pesupesemiseks, kuivatamiseks ja triikimiseks.

Tööharjutuskeskuses pakutakse töise tegevuse võimalust MTÜ Pro Civitas poolt suunatud pikaajalistele töötutele, samuti kriminaalhoolduse all olevatele isikutele, kes peavad tegema ühiskondlikku tööd, vahendas Raepress. Keskuses pestakse ja triigitakse Sotsiaaltöö Keskuse majutusüksuste umbes 400 asuka voodipesu.

Keskuse direktor Kersti Põldemaa leidis, et selline sihipärane tegevus annab neile inimestele võimaluse tunda end vajalikuna. «Meie keskuses tehakse tööd, millel on silmaganähtav tulemus ja see pakub tegemisrõõmu,» ütles Põldemaa keskuse kohta ja lisas, et samasugune on kavas käivitada ka peatselt avatavas Kauge tänaval asuvas sotsiaalmajutusüksuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles