Tulevane diplomaat katsus ametit

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti saadik Chris Holtby veetis suure osa päevast küll Rail Baltica konverentsil, kuid abiturient Els Heilel jäigi niimoodi rohkem aega tutvuda saatkonna tööga. Õhtul saadi siiski ka jutuajamiseks kokku.
Briti saadik Chris Holtby veetis suure osa päevast küll Rail Baltica konverentsil, kuid abiturient Els Heilel jäigi niimoodi rohkem aega tutvuda saatkonna tööga. Õhtul saadi siiski ka jutuajamiseks kokku. Foto: Peeter Langovits

Treffnerist Els Heile käis reedel Tallinnas Briti saatkonnas saadikutööga tutvumas. Suursaadikut ennast nägi ta küll üsna põgusalt, see-eest sai tuttavaks paljude teiste töötajatega ja kinnitust oma tulevikuplaanidele.

Heilel on plaanis pärast gümnaasiumi lõpetamist oma õpinguid jätkata kindlasti välismaal, täpsemalt Suurbritannias. Et sealkandis algab vastuvõtt ülikoolidesse tunduvalt varem kui meil, peavad lõpuklassis õppival neiul olema vajalikud dokumendid esitatud juba jaanuari keskpaigaks.

Heile tahab edasi õppida just rahvusvahelisi suhteid või rahvusvahelist õigust ja teda meelitab diplomaadiamet, nii tuli Briti saatkonna konkurss tutvumiseks suursaadiku tööpäevaga sobival ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles