Korvpallikirg viis fännid Dracula kodumaale

Jaan Olmaru
, reporter, otse fännibussist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
40-pealine Rocki fänniarmee on saanud seekordseks Rumeenia reisiks tubli täienduse, sest Tartu meeskonda on toetama tulnud ka kümmekond Eesti korvpallikoondise fänni.
40-pealine Rocki fänniarmee on saanud seekordseks Rumeenia reisiks tubli täienduse, sest Tartu meeskonda on toetama tulnud ka kümmekond Eesti korvpallikoondise fänni. Foto: Jaan Olmaru

Kaks ööpäeva bussiga teel olnud Tartu Rocki fänniseltskond jõudis eile õhtul Rumeeniasse Transilvaaniasse krahv Dracula kodumaale, kus TÜ/Rocki meeskond peab täna õhtul ülitähtsa eurosarja mängu.

Esimene ööpäev möödus reisiseltskonnal suuremate kadudeta. Juba Tartust väljudes kuulutasid staažikamad, et «enne Poolat ei maga!», ja nii ka läks. Ainukesena sai bussi vahekäigus sõba silmale korvpallifänn, kelle jalg polnud Tartus bussi astudeski enam kõige tugevam.

Ööl vastu pühapäeva kell 1.30 ületati Eesti-Läti piir, veidi enne viit jõuti Leetu ning pühapäeva hommikul kell 8.30 kõlas bussi tagaotsast võidukas hüüe «Poola!».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles