Rehvid ja sõidukijuhtide kainus luubi all

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei ja mittetulundusühing Eesti Rehviliit kontrollisid eile ühise operatsiooni käigus Tallinna külje all Laagris autode talverehvide olemasolu ning nende vastavust kehtivatele nõuetele
Politsei ja mittetulundusühing Eesti Rehviliit kontrollisid eile ühise operatsiooni käigus Tallinna külje all Laagris autode talverehvide olemasolu ning nende vastavust kehtivatele nõuetele Foto: Andres Haabu

Politsei ja mittetulundusühing Eesti Rehviliit kontrollisid eile ühise operatsiooni käigus Tallinna külje all Laagris autode talverehvide olemasolu ning nende vastavust kehtivatele nõuetele. Samuti panid korrakaitsjad sõidukijuhid alkomeetrisse puhuma.


Ühtegi suverehvi ei märgatud, küll aga tabati juhte, kelle sõiduki all olid kulunud rehvid. Samuti tabati üks ülevaatuseta autot juhtinud sohver ja kaks alkoholi piirmäära ületanud juhti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles