Firmad saadavad oma kulunud rehvidega autod talveteele

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sõiduk parklasse ja kõne ülemusele – just nii käitus enamik sõidukijuhte, kes Rehviliidu ja politsei koostöös korraldatud kontrollimisel liiklusest kõrvaldati.

Eile Laagris korraldatud suuroperatsioonil jäid sarnaselt varasemategi aastatega silma just need autod, mis olid mõnd tööülesannet täitmas, kirjutab Õhtuleht.

Kulunud tagarehvid furgoonautol, iidvanad ja pragunevad tagarehvid ning kolme päeva eest lõppenud ülevaatus korvtõstukil. Sekka noormees tumerohelise Volkswagen Pologa – osa esirehvist kiilas kui päti pealagi.

«Ma ei tea neist asjust midagi, oktoobris ostsin, panin alla, öeldi, et saab talve ära sõita,» ütleb 48 eurot trahvi saanud noormees ja kiirustab minema.

Põhja Prefektuuri liiklusteenistuse vanem Sirle Pai ei näe põhjust, miks peaks nõuetele mittevastavate rehvidega sõitjale midagi andestama: «Kui keegi ikka veel suverehvidega sõidab, määrame maksimumkaristuse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles