Paaditootja võtab messile kaasa ka elektrijalgratta

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu teaduspargi taga viilhallis rahvapaate tootva OÜ BoatArt juhatuse liige Richard Murutar käis hiljuti firma viie meetri pikkust ja kahe meetri laiust paati Cumulus 164 tutvustamas paadimessil Saksamaal. Täna lööb BoatArti meeskond paadi jälle läikima ja viib selle keskkonnamessile.
Tartu teaduspargi taga viilhallis rahvapaate tootva OÜ BoatArt juhatuse liige Richard Murutar käis hiljuti firma viie meetri pikkust ja kahe meetri laiust paati Cumulus 164 tutvustamas paadimessil Saksamaal. Täna lööb BoatArti meeskond paadi jälle läikima ja viib selle keskkonnamessile. Foto: Margus Ansu

Elektriautod, mahetoit, päikesepaneelid ja taaskasutus on meile juba natuke tuttavad, samas veel võõrad. Homme algaval keskkonnamessil saavad huvilised end nendega rohkem kurssi viia, pettuda ei tule ka millegi uue otsijatel.

Uute tegijate hulgas astub reedel ja laupäeval keskkonnamessil «Elukvaliteet» laiema üldsuse ette Tartus rahvapaate Cumulus 164 valmistav OÜ BoatArt.

«Purjetamine on nii kihvt ala, sellega saavad kõik hakkama,» kinnitas BoatArti juhatuse liige Richard Murutar. «Et selle alaga hakkaks tegelema rohkem inimesi, lõimegi rahvapaadi, mis ei lähe ümber ja mille poom ei viruta purjetajale vastu pead.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles