Päästjad tõid Mustamäel põlevast korterist inimese välja

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põleng Mustamäel Siili tänaval.
Põleng Mustamäel Siili tänaval. Foto: Päästeamet

Täna kell 18.15 teatati tulekahjust Tallinnas Mustamäel Siili tänavas asuvas kortermajas. Maja neljanda korruse korteris põles üks tuba. Tulekahju ajal oli korteris inimene sees.

Tulekahju avastas juhuslikult koju jõudnud ülemine naaber, kelle korter oli suitsu täis. Suitsulõhna oli tunda ka trepikojas. Naaber läks korrus allapoole olukorda kontrollima ning helistas hädaabinumbrile 112 ning kutsus abi.

Päästjad tõid põlevast, paksu suitsu täis, korterist välja vanema meesterahva, kes esialgu keeldus korterist lahkumast. Kiirabi meedikud kontrollisid kohapeal tema tervise üle, haiglaravi ta ei vajanud.

Tulekahju sai alguse magamistoast. Tulekahju ajal ulatusid leegid magamistoa aknast välja ning tuba sai tugevaid tulekahjustusi. Korteri teised ruumid said tulekahju tõttu tugevaid suitsukahjustusi.

Tulekahjukohal töötasid päästjad Lilleküla ja Kesklinna päästekomandost. Tulekahju kustutati kella 19.02-ks. Tulekahju tekkepõhjus on väljaselgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles