Seesam hüvitab Mustika rentnike põlengukahjud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mustika kaubanduskeskuses tekkis tulekahju ööl vastu 5. märtsi.
Mustika kaubanduskeskuses tekkis tulekahju ööl vastu 5. märtsi. Foto: Liis Treimann.

Kindlustusselts Seesam on tänaseks maksnud välja ligi kolm miljonit krooni hüvitisi Mustika keskuse põlengus kahju kannatanud firmadele.


Niipea, kui laekuvad taotlused senini dokumente vormistavatelt firmadelt, makstakse täiendavalt välja kuni 20 miljonit krooni lepingujärgseid hüvitisi,» kinnitas Seesami turundusjuht Tiia Prööm.

Seesam RKAS varakindlustuse kahjukäsitleja Tavo Kruup ütles, et kokku on oma vara Seesamis kindlustanud seitse Mustika keskuses tegutsevat äriühingut. «Neist viis on juba paberid korda saanud ja ka ettemaksuna osa kindlustusrahast kätte saanud. Ülejäänutele hüvitame kahjud vastavalt lepingutele niipea, kui kõik dokumendid korras,» märkis Kruup.

Tallinnas Tammsaare teel asuvas Mustika kaubanduskeskuses puhkes tulekahju ööl vastu 5. märtsi. Laoruumidest alguse saanud põleng levis ka müügisaalidesse ning tulekahju tagajärjel varises sisse suur osa keskuse katusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles