Suuremad galeriid täheldavad näitustel käijate huvi suurenemist

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõnda nagu teisteski galeriides on ka Vanemuise tänavas kunstimaja näitusesaalides kombeks, et iga külastaja paneb ennast suurde raamatusse kirja. Samamoodi on Peeter Talvistu kureeritud väljapanekul «Jaunums! Värske Läti maal», mida saab vaadata 16. detsembrini.
Nõnda nagu teisteski galeriides on ka Vanemuise tänavas kunstimaja näitusesaalides kombeks, et iga külastaja paneb ennast suurde raamatusse kirja. Samamoodi on Peeter Talvistu kureeritud väljapanekul «Jaunums! Värske Läti maal», mida saab vaadata 16. detsembrini. Foto: Margus Ansu

Kes käivad teie näitustel?

E-kunstisalong: Kõige rohkem käib pensionäre, aga rõõmustavalt palju ka noori, keskealistest rääkimata.

Kunstimaja: Üksikkülastajatena domineerivad ilmselt kunstiüliõpilased ja üle keskea linnakodanikud, suviti on lisandunud mõningal määral turiste. Poolteist aastat taas toiminud haridusprogrammi raames annavad külastajate hulgas arvuliselt tooni üldhariduskoolide õpilased, ajaliselt veedavad näitustel kõige rohkem aega töötubades osalevad lasteaialapsed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles