Action: Uukkivi!

Valner Valme
, muusikatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Uukivi
Ivo Uukivi Foto: Mihkel Maripuu

Ivo Uukkivi lausest telekanali jõulupeol "Okei, teeme siis!" kasvas välja teleproduktsioonifirma, mis on tootnud pooleteist aastaga juba neli teleseriaali. Uukkivi sõber ja kolleeg Mait Malmsten ütleb, et ta ei kujuta ettegi, kuidas teine saaks üldse rahulikult kodus istuda – ta ju peab kogu aeg midagi tegema


Ivo Uukkivi tähistas eile Velikije Luki 30. sünnipäeva. See bänd esineb harva, kindlasti aga iga viie aasta tagant. Ivo elu on kiire: näitlejatöö kõrvalt Eesti Draamateatris juhib ta teleproduktsioonifirmat (koos Ken Saaniga) ja mängib oma seriaalides enamasti ka ise.

Teatris tuli tal hiljuti välja uus tükk, Hendrik Toompere lavastatud «Hävituse ingel», ja oli päris keeruline intervjuud Ivo päevakavva mahutada – mees ütles, et vaba aega on tal ainult öösiti kodus. Aga talle meeldib nii, sest «action peab käima». Natuke aega me siiski plaanist välja murdsime, et rääkida bändist, teatrist, televisioonist, keskeast ja rohelisest eluviisist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles