«Mitte veel päriselt tipus»

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muse – mitte veel päriselt tipus: (vasakult) trummar Dominic Howard, laulja ja kitarrist Matt Bellamy ning bassist ja klahvpillimängija Christopher Wolstenholme.
Muse – mitte veel päriselt tipus: (vasakult) trummar Dominic Howard, laulja ja kitarrist Matt Bellamy ning bassist ja klahvpillimängija Christopher Wolstenholme. Foto: BDG

1994. aastal kokku saanud bänd, mis alul katsetas nimedega nagu Gothic Plague, Fixed Penalty ja Rocket Baby Dolls, jäi lõpuks nime Muse juurde ning kuus stuudio- ja kolm kontsertalbumit hiljem põrutab ikka jõuliselt edasi. Muusad on jätkuvalt nendega.

Alati tuleb olla muutumas, arenemas ja katsetamas, muidu hakkaks ju igav, arvab bändi trummar ning aeg-ajalt ka süntesaatorite ja sämpleritega möllav Dominic Howard.

Vaid mõni kuu tagasi ilmunud album «The 2nd Law» on olnud edukas nii müügi kui kriitika poolest. Kuidas kontsertidel uus materjal vastu on võetud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles