Jaanikese kooli järelevalve lõppenud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Haridusministeerium teatas pärast Valga Jaanikese koolis õpilaste vägivallatsemise tõttu läbi viidud teenistuslikku järelevalvet, et juhtunu andis kõigile õppetunni ja tulevikus ei tohiks midagi sellist korduda.

«Oleme tegutsenud selle nimel, et seesugused juhtumid tulevikus ära hoida. Kooli personali on nõustatud, samuti on koolijuhi ettepanekul suurendatud personali – juurde on antud õpetaja abi ja kasvataja abi ametikoht,» ütles ministeeriumi üldharidusosakonna asejuhataja riigikoolide alal Raivo Trummal.

Teenistusliku järelevalve tulemuste analüüsi põhjal on kooli direktorile Anne Arrakule tehtud ettekirjutusi ja ettepanekuid koolikeskkonna turvalisemaks muutmiseks. Muu hulgas nõuab ministeerium, et kooli kodukord viidaks kooskõlla põhikooli- ja gümnaasiumiseadusega, kodukorda täidetaks ja tagataks õpilaskodus ametikohtade täitmine vastavalt korrale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles