Inimesed naudivad rõõmutegemist

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlike Noorte Koja liige Evely Kokka näitab esimesi jõulukinke, mille heategijad on laste soovide järgi kokku pannud. Need ootavad jagamist aasta lõpul.
Ettevõtlike Noorte Koja liige Evely Kokka näitab esimesi jõulukinke, mille heategijad on laste soovide järgi kokku pannud. Need ootavad jagamist aasta lõpul. Foto: Sille Annuk

Toimetulekuraskustes perede laste jõulusoovid jõudsid internetis rippuda vaevalt nädala, kui juba enne detsembri algust olid head teha soovijad neist lõviosa täita võtnud.

Kõige populaarsem näis olevat koolitüdrukute kingisoovide täitmine, seejärel valiti välja 4-, 5- ja 6-aastaste laste jõulusoovid. Hilisemasse valikusse jäid ootama beebide ning päris lõpupoole juba üsna suurte laste kingikirjeldused.

Nimekirja oli kokku pannud Tartu Lastekaitse Ühingu liige Viivi Kötsi-Kekorainen koos abilistega ning selle eest, et kõik kingisoovid ka täitjad leiaksid, hoolitses Ettevõtlike Noorte Koja ehk JCI (Junior Chamber International) liige Evely Kokka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles