Breigiässad tegid ajalugu

Elina Randoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jinjo Koreast (vasakul) võitis sel aastal lisaks Battle of Esti tiitlile ka kauaoodatud lahingu venelaste Predatorziga.
Jinjo Koreast (vasakul) võitis sel aastal lisaks Battle of Esti tiitlile ka kauaoodatud lahingu venelaste Predatorziga. Foto: Margus Ansu

Aasta hakkab lõppema, kõik maailma tähtsaimad breigivõistlused on ühele poole saanud ning breikarid tulid Tartusse omamoodi jõulupeole, võistlusele Battle of Est jõudu katsuma.

Kohale olid tulnud USA võistluse Freestyle Session teise koha omanik Top 9 Venemaalt, Suurbritannia UK B-Boy Championshipi võitja Jinjo Crew Koreast ja Korea R-16 võitja Massive Monkees USAst. Tulema pidi ka Battle of the Yeari võitja Vagabond Crew Prantsusmaalt, kuid neil tulid muud kohustused ette.

Battle of Esti (BOE) peakorraldaja Oliver Soomets rääkis, et talle on kõik maailma tippvõistlused nagu eelvoorud, kust kõige paremad meeskonnad siia kokku kutsuda. Ja meeskonnad tulevadki, sest 12-aastase ajalooga üritusele on tekkimas maine, et siin saab teiste parimatega jõudu katsuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles