Koera pussitamises süüdistatav tuuakse kohtusse sundkorras

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maakohus
Pärnu maakohus Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu maakohus otsustas teisipäeval toimetada naabri koera pussitamises süüdistatava mehe järgmisele istungile sundkorras.

Kuna 54-aastane Viktor teisipäeval vabatahtlikult kohtuistungile ei tulnud, siis tuuakse ta 5. mail toimuvale istungile juba sundkorras, ütles BNSile maakohtu pressiesindaja Elo Kirsipuu.

Lääne ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi ründas Viktor mullu juunis Pärnumaal Saarde vallas teiste inimeste nähes naabri hoovis ketis olnud koera.

Viktor hoidis ühe käega ketist kinni ning lõi teises käes olnud noaga koera vähemalt kolm korda. Koer sai vigastada, kuid veterinaaril õnnestus looma elu päästa.

Politsei alustas Viktori suhtes kriminaalasja, mille uurimise lõppedes sai mees süüdistuse looma julmas kohtlemises.

Kohtus süüdimõistmisel ootab meest kuni aastane vangistus.

Mullu suvel käis Viktoriga rääkimas ka Kanal 2 saate «Reporter» võttegrupp, kellele mees tunnistas, et lõi naabri koera noaga.

Viktor selgitas, et lõi koera lühikese teraga noaga ning suurema noaga oleks ta koerast läbi torganud. Ühtlasi tunnistas mees, et on ka varem koduloomade kallal vägivalda tarvitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles