Täna selgub Rocki saatus eurosarjas

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolm nädalat tagasi suutis TÜ/Rock võita JDA Dijoni meeskonna kodusaalis 74:62. Tartlaste parim oli Ivan Neljubov, kes viskas tookord 15 punkti ja võttis kaheksa lauapalli.
Kolm nädalat tagasi suutis TÜ/Rock võita JDA Dijoni meeskonna kodusaalis 74:62. Tartlaste parim oli Ivan Neljubov, kes viskas tookord 15 punkti ja võttis kaheksa lauapalli. Foto: Sille Annuk

TÜ/Rock peab täna õhtul Prantsusmaal oma Euro­Challenge’i sarjas alagrupi viimase mängu Prantsusmaa meeskonnaga JDA Dijon. Edasipääsuks tuleb võita ning loota ka rumeenlaste abile.

Kolm nädalat tagasi õnnestus Rockil just Dijoni meeskonnaga mängides saada koduväljakul kaheteistkümne punktiga esimene eurovõit. Kohtumist vaatamas käinud korvpallitreeneri Paavo Russaku (pildil) sõnul oli prantslastel jõudu igas liinis, kuid eelkõige üritasid vastased ära kasutada oma tugevat korvialust.

«Nad üritasid palli alla suruda, aga Rock suutis oma mängujoonise peale suruda,» meenutas Russak. «Tagumise liini ja korvialuse vahel lõigati side ära ja prantslaste mäng jooksis kinni. Nende rünnak muutus liiga ühekülgseks ja tulid rasked visked.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles