Lokk läheb riigikokku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reformierakonda kuuluv Tiina Lokk-Tramberg otsustas minna sotsiaalministrina tööle hakkava Taavi Rõivase asendusliikmena parlamenti. Pimedate Ööde filmifestivali (PÖFF) juht ütles, et otsustas saadikukoha vastu võtta, kuna tunneb valijate ees vastutust ja tegevus PÖFFi juures ei nõua temalt igapäevast kohalolekut.

«Riigikogu saadiku töö tundub mulle huvitav ja tõsine väljakutse ning on huvitav rääkida kaasa suures poliitikas,» lausus Lokk-Tramberg. Ta tõdes, et tal pole kunagi olnud vaja langetada otsuseid nii kiiresti – võimalusest asuda tööle riigikogus sai ta teada alles esmaspäeva hommikul. Tiina Lokk-Tramberg asub riigikogus maaelukomisjoni liikmeks. Ta kuulub Reformierakonda alates 2006. aastast. Valimistel kogus ta Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna valimisringkonnas 886 häält.

Taavi Rõivase esimene asendusliige Jaanus Rahumägi teatas eile, et ei lähe parlamenti. Rahumägi kogus riigikogu valimistel Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna valimisringkonnas 1423 häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles