Keit Pentus-Rosimannus: väljapressimisele ei saa alluda

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus.
Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus. Foto: Liis Treimann

Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus nimetab skandaali, mis puudutab tema isa autoettevõtte varadest tühjaks kantimist enne ametlikku pankrotiprotsessi, alatuks väljapressimiseks. Ministri sõnul pole temal olnud mingit rolli oma isa Väino Pentuse firmas asjade otsustamisel ja võlausaldajatele kahju põhjustamises.

Postimees saatis eile Pentus-Rosimannusele järgmised küsimused: 1. Kuidas jõudis vandeadvokaat Siim Roode pankrotiprotsessi? 2. Seni avalikkuse ette jõudnud info põhjal on teil üsna keeruline taandada end Autorollo juhtimisest, sest kirju, mis sellele viitavad, on üsna mitmeid. 3. Mida öelda väidete koha, et Autorollo kanditi lihtsalt varadest tühjaks Siim Roode aktiivsel kaasabil? 4. Kuidas kommenteerite olukorda, et majandusraskustes ettevõtte varad jõudsid lõpuks teie abikaasa Rain Rosimannuse endise elukaaslase õemehe valdusesse?

5. Miks te nimetate seda väljapressimislooks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles