Kontaveidi ja treener Tamla teed läksid lahku

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tennisist Anett Kontaveit teatas esmaspäeval, et koostöö senise treeneri Märten Tamlaga on lõppenud ja ta otsib uut juhendajat. «Olen Märten Tamla juhendamisel teinud oma arengus suure sammu edasi ning jõudnud tasemele, kus peagi tuleb seljataha jätta noortetennis ja edasi liikuda naiste tipptennise suunas. Arutades tulevikuplaane Märteniga, jõudsime arusaamisele, et meievaheline koostöö lõpeb sõbralikult poolte kokkuleppel ning asun uue treeneri otsingule,» kirjutas Kontaveit oma Facebooki kontol.

«Loodan peagi leida naiste tipptennise kogemuste ja -teadmistega treeneri, kes aitaks mul naiste profitennise tippu jõuda. Märten õpetas mulle palju uut ning oli toeks ja abiks pikkadel võistlusreisidel igal pool maailmas,» lisas Konteveit ja kinnitas, et saab vajadusel Tamlalt ka edaspidi nõu küsida. Kontaveidi üldfüüsilise ettevalmistuse treenerina jätkab Tarmo Tiits.

Kontaveit asub WTA edetabelis 406. kohal, noorte arvestuses hoiab eestlanna 6. positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles