Klient: ööklubi turvamehed peksid mu läbi

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Amigo.
Ööklubi Amigo. Foto: Liis Treimann

Verevalumite ja mõranenud sarnaluuga pealinlane Jaanus Pärnpuu väidab, et Viru hotelli ööklubi Amigo turvamehed peksid ta oimetuks, kui ta pidas nädal enne lihavõtteid seal sõbranna sünnipäeva.


«Tantsupõrandale tulid esinema kõhutantsijad ja läksin neid vaatama, kui mingil hetkel olid turvamehed mul kaelas ja rebisid mind maha,» rääkis mees Õhtulehele, väites, et ta taoliseks käitumiseks ise põhjust ei andnud.

Kümmekond minutit kestnud vastupunnimisest hoolimata suutsid turvamehed sünnipäevalise pealtnägijate kinnitusel lõpuks tagaruumidesse toimetada, kus tal väänati käsi, tallati jalgade peal ja lõpuks löödi näkku nii, et ta kaotas teadvuse.

Sokos Hotel Viru kommunikatsioonijuhi Kadri Lainase sõnul turvamehed Jaanust ei löönud ning asi alanud sellest, et ta oli tikkunud tantsupõrandale kõhutantsijaid segama, ning lisas, et hoopis klient ise ründas turvameest.

Öeldu kinnituseks tutvustas Lainas tollest õhtust pärinevaid videosalvestisi, kus olevat näha ka see, kuidas Jaanus turvatöötajat ründab, ja rõhutas, et klubis ei ole kohta, kuhu kaamerasilm ei ulatuks, kuid Õhtulehe ajakirjaniku sõnul oli udusel ekraanil tantsupõranda servas näha vaid uduste meestekogude liikumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles