Liuvälju tekib kui seeni pärast sadu

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamaja liuvälja avasid eile hommikul Kesklinna kooli viienda klassi õpilased. Uisuplats ja -laenutus on nädala sees lahti kella kahest päeval üheksani õhtul ja nädalavahetustel üheteistkümnest üheksani. Muul ajal liuväljale uisutama ei lubata, sest see võib häirida liuvälja hooldust.
Kaubamaja liuvälja avasid eile hommikul Kesklinna kooli viienda klassi õpilased. Uisuplats ja -laenutus on nädala sees lahti kella kahest päeval üheksani õhtul ja nädalavahetustel üheteistkümnest üheksani. Muul ajal liuväljale uisutama ei lubata, sest see võib häirida liuvälja hooldust. Foto: Margus Ansu

Püsinud külmakraadide toel on praeguseks Tartus juba avatud või lähipäevil valmimas viis suuremat liuvälja, kus saab sõita nii oma kui laenatud uiskudega. Ühe erandiga on uisuväljakute kasutamine tasuta.

Esimesena pani uisuväljad tööle SA Tähtvere Puhkepark, kes peale lauluväljaku uisuplatsi avas eile keskpäeval esimest korda liuvälja ka kaubamaja kõrval. Mõlema platsi veega katmist alustati ööl vastu pühapäeva ning kiiremad said esimesi uisupoognaid proovida juba esmaspäeval.

Tähtvere puhkepargi juhataja Jane Jakobsoni sõnul on lauluväljaku plats väga heas seisus. «Ilus ja sile ning varustatud valgustuse ja muusikaga. Isegi parema jääga kui kaubamaja oma,» arvas Jakobson ning lubas, et kui külmakraadid püsivad, silutakse ka kaubamaja väljakut paremaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles