Narva linnapead ootab juubeli puhul 2700-eurone preemia

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Narva linnapea Tarmo Tammiste
Narva linnapea Tarmo Tammiste Foto: Peeter Langovits

Narva linnavolikogu arutab neljapäeval enam kui 2700 euro suuruse preemia määramist linnapea Tarmo Tammistele seoses tema augustis olnud 50. sünnipäevaga. Lisaks on kavas kasvatada tema ja volikogu esimehe teenistust ka staažitasude suurendamisega.

Ametipalga suurune preemia makstakse Tarmo Tammistele välja seoses Narva linnapea ametis oleku 10. aastapäeva ning tema enda 50. aasta juubeliga, mida ta tähistas augustikuus, kirjutab Põhjarannik.

Samal ajal tuleb otsustamisele Tammiste staažitasu suurendamine uuest aastast viielt protsendilt kümnele protsendile ametipalgast. Narva linnapea kuupalk on 2717,6 eurot, seega tähendab 10 protsenti lisatasu 271,8 eurot.

Neljapäevase istungi päevakorras on ka Narva linnavolikogu esimehesAleksandr Jefimovi tõötasu kergitamine.

Tammistele preemia maksmises pole piirilinnas midagi erakordset. 2011. aastal riigikokku minnes sai kogu Virumaa populaarseim keskerakondlik poliitik Mihhail Stalnuhhin Narvast kaasa kuue ametipalga suuruse hüvitise ehk ligi 14 300 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles