Väikeettevõtete vajadused büroo järele on erinevad

, Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodukontorist liigutakse aina enam edasi ärilinnakutesse – Ülemiste City Tallinnas kasvab ja areneb, koondades väga erisuguse suunitluse ja suurusega ettevõtteid ning ametiasutusi.
Kodukontorist liigutakse aina enam edasi ärilinnakutesse – Ülemiste City Tallinnas kasvab ja areneb, koondades väga erisuguse suunitluse ja suurusega ettevõtteid ning ametiasutusi. Foto: Peeter Langovits

2012. aastal loodi Eestis üle 15 000 uue ettevõtte – kinnisvaraturu jaoks peaks nii suurel hulgal uute ettevõtete loomine tähendama seda, et vajatakse üha enam uusi büroopindu.

Majandusele on olulised kiirele kasvule orienteeritud ettevõtted, millest saavad Eesti ekspordi kasvatajad – neid võiks palju enam tekkida. Kiire kujunemisega ettevõtted saavad sündida keskkonnas, mis toetab ja soodustab nende kasvu. Selleks võib olla nii saavutamisele orienteeritud kultuur, hea elukeskkond kui ka toimiv taristu.

Kodust kontorisse

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles