Taksojuhid nõuavad endale täielikku tegevusvabadust

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksod.
Taksod. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Taksojuhtide Liit andis täna linnavalitsusele üle pöördumise Tallinna linnapea ja linnavolikogu esimehe poole, milles nõutakse tänavu veebruaris taksoveo eeskirja tehtud muudatused.


«Pöördumises palume kehtetuks tunnistada või muuta taksoveo eeskirja seda osa, mis puudutab printerit, pagasiruumi suurust, taksode peatusesse sisse - ja väljasõitu ja väljapool taksopeatust taksodele parkimise keelustamist,» selgitas Taksojuhtide Liidu juhatuse liige Lembit Poolak.

Ta lisas, et Tallinna taksofirmad ja taksojuhtide liit leiavad, et taksoturg saab korda ainult juhul kui tehakse koostööd kõigi taksojuhtide, taksofirmade ja Eesti Taksojuhtide Liidu ja muude taksonduse ringkondasid esindavate mittetulunduslike ühendustega.

Pöördumise on Poolaku sõnul allkirjastanud 17 taksofirma esindajad, kes kasutatavad 20 erinevat teenindus- või kaubamärki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles