Laupäeval avatakse Mustamäe turuhoone

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval kell 10 avatakse Vilde tee 75a Mustamäe turu teine etapp, osalevad linnapea ja jõuluvana.


«Kõik müügikohad on välja antud, müügile tuleb nii lihakraam kui puu- ja köögivili, samuti piima- ja kondiitritooted. Ja mustamäelastele on hea uudis ka see, et jõulukuuse järele ei pea metsa minema, vaid see kes soovib, saab kuuse osta nii-öelda koduukse alt, Mustamäe turult,» rääkis abilinnapea Eha Võrk linnavalitsuse pressikonverentsil.

Võrgu sõnul osaleb turu avamisel ka linnapea Edgar Savisaar, veel on kohal päkapikud ja isegi jõuluvana. «Nii et lapsed, kellel jõulusalmid selged, saavad neid laupäeval alates kella 11 jõulutelgis jõuluvanale öelda ja kuuldavasti on jõuluvanal ka mõned kingitused varuks,» rääkis Võrk.

Abilinnapea Arvo Sarapuu sõnul on Tallinn sel aastal päris palju turgudele panustanud. «Uuenenud kalaturg sai hoo sisse. Eelmisel nädalal avati Lasnamäe turuhoone. Hoone ise on korralik ja seal on nii ventilatsioon, kui duširuumid, mis ühe turuhoone puhul pole päris tavaline,» lausus Sarapuu.

«Nüüd siis avatakse Mustamäe turuhoone. Järgmisel aastal tahame sinna ehitada veel ühe turuhoone, pinnaga kokku 650 ruutmeetrit. See, et koondasime eelmisel aastal turud ettevõtte Tallinna Turud alla, on ennast õigustanud. Linn on korralikult investeerinud ja turud on korralikult juhitud,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles