Volinikud tõrjuvad vana koolimaja ostu

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reporter Vilja Kohler (mitte mõni mees, nagu oma teisipäevases ar­vamusloos kirjutas linnavolinik Olev Raju) näitas uudispildil, kui suur on pragu Nooruse 9 maja paneelide vahel.
Reporter Vilja Kohler (mitte mõni mees, nagu oma teisipäevases ar­vamusloos kirjutas linnavolinik Olev Raju) näitas uudispildil, kui suur on pragu Nooruse 9 maja paneelide vahel. Foto: Sille Annuk

Linnavolinikud esitasid rohkelt tuleva aasta eelarve parandusettepanekuid, milles kordub mõte jätta ostmata Nooruse 9 koolimaja. See jätaks raha Anne noortekeskuse rajamiseks ja palgatõusudeks.

Tamme gümnaasiumile ja täiskasvanute gümnaasiumile kavandatud Nooruse 9 koolimaja Tartu Ülikoolilt ära ostmiseks, remondiprojekti koostamiseks ja remontimiseks kokku on linnaeelarve eelnõus ette nähtud 1,538 miljonit eurot.

Võimuliitu kuuluva IRLi fraktsiooni liige Elmut Paavel on seda meelt, et soetada kavatsetav hoone ei võimalda luua ajakohast õpikeskkonda kahele nii erinevale koolile. Selle hoone ostmise asemel võiks nüüdisaegse gümnaasiumimaja ehituseks taotleda toetust kahe-kolme aasta jooksul avanevatest Euroopa Liidu fondidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles