Tallinn paneb töötud eakate eest hoolitsema

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järjekord tööturuametis.
Järjekord tööturuametis. Foto: Ants Liigus

Linnavalitsus kiitis heaks MTÜ Kuldkalake ja Tallinna linna vahelise lepingu projekti, mis on suunatud töötute koolitamisele ja töölerakendamisele avahooldusel ja abitöödel.


Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on tegu projektiga, mida hakatakse rahastama Norra ja Euroopa majanduspiirkonna regionaalarengu toetusskeemi kaudu, vahendas Raepress.

«Projekti «Aita ennast ja teisi» eesmärk on töötute koolitamine ja tööle rakendamine eakate ja abivajajate avahooldusel ning muudel abitöödel, sealhulgas koduhooldusteenustel ja nõustamisel. Projekti raames on võimalik anda noortele sotsiaaltöö praktikat ja luua võimalusi tööharjutuseks; suurendada eakate ja erihooldust vajavate laste hooldusabi Tallinnas,» selgitas Martinson.

Positiivse rahastamisotsuse korral sõlmitakse MTÜ Kuldkalake ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse vahel elluviimisleping ning Tallinna Sotsiaal- ja tervishoiuamet algatab välisprojektis osalemise. Linna rahaline omafinantseering on 155 000 krooni, projekti kogumaksumus on 3,1 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles