Pagariäri pakub makroone ja croissant’e

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saialille pagariäri eestvedajad Ivar Murumägi ja Tiina Kuusik lükkavad enda valmistatud müügileti juurde uue päeva kaupa.
Saialille pagariäri eestvedajad Ivar Murumägi ja Tiina Kuusik lükkavad enda valmistatud müügileti juurde uue päeva kaupa. Foto: Margus Ansu

Kahe raudtee vahel asuvas kunagises Ristiku keskuses tegutseb juba paar kuud uus Saialille pagariäri, mis pakub tavapäraste stritslite, saiakeste ja lihapirukate kõrval ka hõrke makroone ja croissant’e.

Uue pagariäri eestvedajad on elukaaslased Tiina Kuusik ja Ivar Murumägi, kes heietasid mõtet oma pagariärist juba kolm aastat tagasi. Kaudselt algas kõik 2007. aastal, kui veterinaari haridusega ja ansamblist Tipp-Malts tuntud Murumägi müüs Lääne-Virumaal maha oma põllumajandusfirma ja seitsmesajapealise loomakarja.

«Kui sa lõpetad ühe asja ära, tuleb otsustada, mis edasi saab. Kuna Ivar palgatööle minna ei tahtnud, hakkasime arutama, mis on Tartus puudu. Ja ta ütles kohe – pagariäri,» meenutas Kuusik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles