Urmas Tooming: aasta viimane ponnistus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Tooming.
Urmas Tooming. Foto: Toomas Huik

Politsei andis mõni aeg tagasi teada, et kuni aasta lõpuni käib üle Eesti pidev lauspuhumiste laine ning armu ei anta kellelegi. Kõlab justkui ähvardusena. Kui aga hommikul raadiot kuulata või õhtul telekat vaadata, siis ei tundugi see väga ähvardusena, sest vahelejääjaid on ikka hullult palju, ühel päeval oli neid isegi 30. Õudne!

Pikad pühad on saabumas ning purjutajate arv liikluses tõenäoliselt kasvab. Seega on politsei karm tegutsemine igati õigustatud, et väiksemaid, suuremaid või traagilisi õnnetusi kaunil jõuluajal võimalikult vähe oleks.

Mind isiklikult tegi aga natuke kurvaks üks saatelõik ühes telekanalis, kus politsei oli vahele võtnud soliidse vanema härra. Mees tunnistas, et on tõesti süüdi, sest puhus välja 0,11 promilli. Enne autorooli istumist oli ta igaks juhuks isiklikku alkomeetrit kasutanud ning tark riist näitas nulli. Seega oleks nagu kõik korras. Kuid võta näpust – politseil on veel targemad riistad, mis nö pigistavad ka kivist vee välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles