Anne ja Toivo Hallik: Hagari müümine ongi meie jõulukink

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pillimäng ja sport au sees: Anne ja Toivo Hallik Laululinnu külalistemaja fuajees. Peale selle, et vahetevahel tuleb kokku Hallikute pereorkester, on nad kõik truud ka sportimisele.
Pillimäng ja sport au sees: Anne ja Toivo Hallik Laululinnu külalistemaja fuajees. Peale selle, et vahetevahel tuleb kokku Hallikute pereorkester, on nad kõik truud ka sportimisele. Foto: Mihkel Maripuu

Saabuvad jõulud on Anne ja Toivo Hallikule erilised, sest suvel jätsid nad igaveseks hüvasti oma neljanda lapse, ülehomme 20. sünnipäeva pidava Hagari pagaritööstusega.

Toivo (72) ja Anne (68) Hallik otsustasid tänavu, et Hagari pagaritööstus, mida nad ligi kakskümmend aastat üles ehitasid, on tark maha müüa.

Esiteks maksis investeerimisfirma Masa Capital Partners head hinda, ja teiseks… Kui varem ei saanud töömõtteid – eriti jõulude paiku – öösekski peast, siis nüüd tõotab pühadeaeg üle aastate rahulikuks kujuneda.

Mõne aasta pärast 50. abieluaastat tähistava paari suurim soov on, et jõuluõhtul nende kolm last ja seitse lapselast koju tuleksid. Selles ei maksa kahelda – Hallikute pere on erakordselt kokkuhoidev.

Praegu peavad Annet-Toivot Tamsalu lähedal Linnulaulu külalistemaja, ning nimevääriliselt kõlab seal taustaks linnulaul. Ümberringi laiub talvine idüll ja peagi märkame akna taga metskitsekarja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles