Tallinki reederid müüsid aktsiaid

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Repro

Tallinki suuromanikud Infortar, investeerimisfirmad Firebird ja Amber Trust müüsid börsiväliselt laevakompanii aktsiaid kokku 59 miljoni euro eest.

Läänemere suurim laevanduskompanii teatas eile, et Baltic Cruises Holdingu nimeline ettevõte omandas 15,73 protsenti Tallinki aktsiatest, tõustes sellega laevakompanii suuruselt teiseks aktsionäriks.

Baltic Cruises omandas Citigroup Venture Capital International Jersey Limitedi (CVCI) ja Citigroup International Finance Corporationi (CIFC) omanduses olevad 52,5 miljonit aktsiat hinnaga 1,1 eurot aktsia. Lisaks ostis ettevõte osalusi teistelt Tallinki suurematelt aktsionäridelt – suuromanikele Enn Pandile, Kalev Järvelillele ja perekond Hanschmidtile kuuluvatelt Infortarilt 28,3 miljonit aktsiat, investeerimisfirmalt Amber Trust 23,15 miljonit aktsiat ja investeerimisfondilt Firebird üks miljon aktsiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles