Glebova peab iseennast oma suurimaks konkurendiks

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veatu lühikava uisutanud Jelena Glebova tegi ka korraliku vabakava ning tuli mäekõrguse eduga Eesti meistriks.
Veatu lühikava uisutanud Jelena Glebova tegi ka korraliku vabakava ning tuli mäekõrguse eduga Eesti meistriks. Foto: Peeter Langovits

Jelena Glebova võitis karjääri parima tulemusega seitsmenda Eesti meistri tiitli, kodune pearivaal Gerli Liinamäe vigastuse tõttu ei võistelnud.

Viimastel aastatel Eesti ilu­uisutamises enim kirgi kütnud 23-aastase Jelena Glebova ja 17-aastase Gerli Liinamäe tänavune duell jäi ära, kuna tunamullu üllatuslikult Eesti meistriks tulnud Liinamäe oli sunnitud võistlemisest loobuma.

Liinamäe treeneri Tiiu Valgemäe sõnul segab hoolealust parema jala vigastus. «Küsimus on selles, et ta kasvab. Kui tahad koormust täielikult maha võtta, pole üldse mõtet võistelda, aga kui hoiad koormust üleval, ei pea luud ja lihased sellele vastu, uisusaapas eriti,» selgitas Valgemäe. «Meil olid mõlemad kavad valmis, kergendatud kujul, kust olid lutz’ud ja flip’id välja jäetud, aga viimastel päevadel hakkas jalg ka maandumisel tunda andma ja otsustasime võtta kuulda arsti nõu, et parem oleks jalale rahu anda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles