Tallinnas saab sõita jõulutrammiga

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulutramm sõidab Tallinnas alates 1998. aastast.
Jõulutramm sõidab Tallinnas alates 1998. aastast. Foto: Peeter Langovits

Tallinnas sõidab jõululaupäeval, 24. detsembril jõulutramm, millega sõitmine on kõigile soovijale tasuta.


Piletiraha jõulutrammis ei küsita ja neile, kes luuletust oskavad lugeda pakutakse kommi, vahendas Raepress. Jõulutramm, mida juhib jõuluvana ja kus päkapikk komme jagab, väljub 24. detsembril kell 11 liinil Tondi – Kadriorg, kell 11.25 liinil Kadriorg- Kopli, kell 12 liinil Kopli – Ülemiste ja kell 12.40 liinil Ülemiste-Tondi.

Jõulutrammi teine ring toimub väljumisega kell 13 liinile Tondi- Kadriorg, kell 13.25 Kadriorg – Kopli, kell 14 Kopli- Ülemiste ja kell 14.40 liinile Ülemiste -Tondi. Jõulutramm, mis on ehitud vanikute ja aisakelladega peatub kõikides liinile jäävates peatustes.

Eriti hea meel on trammijuhist jõuluvanal ja komme jagaval päkapikul siis, kui lapsed ka salmi oskavad lugeda või mõne laulu laulavad, sest siis on ikka päris õige pühadetunne. Jõulutramm sõidab Tallinnas alates 1988. aastast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles