Linn lükkas Rocki lepingu uude aastasse

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustis allkirjastasid Saku õlletehase juht Margus Kastein (vasakult), linnapea Urmas Kruuse, ülikooli rektor Volli Kalm ja TÜ akadeemilise spordiklubi juht Andres Liinat ühiste kavatsuste protokolli, millega lubati seista Tartu korvpalli tuleviku eest.
Augustis allkirjastasid Saku õlletehase juht Margus Kastein (vasakult), linnapea Urmas Kruuse, ülikooli rektor Volli Kalm ja TÜ akadeemilise spordiklubi juht Andres Liinat ühiste kavatsuste protokolli, millega lubati seista Tartu korvpalli tuleviku eest. Foto: Margus Ansu

Kuigi augustis sõlmitud ühiste kavatsuste protokollis kinnitas linn, et esitab hiljemalt 1. detsembriks volikogule ettepaneku osaleda Tartu Korvpalliklubi asutamisel ja sõlmida pikaajaline toetusleping, pole otsust veel tehtud.

Tartu Ülikooli akadeemilise spordiklubi juhataja Andres Liinati sõnul on toppama jäänud nii MTÜ asutamine kui rahaline leping linnaga.

«Olen esitanud linnapeale Urmas Kruusele mitu palvet arutada ja kokku saada, aga see pole realiseerunud. Tean, et toetusleping on menetlusfaasis, aga ma ei tea, mis staadiumis täpselt,» ütles Liinat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles