Panorama City sai Tallinna linnavalitsuselt ehitusloa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panorama City asukoht.
Panorama City asukoht. Foto: E.L.L. Kinnisvara

AS E.L.L. Kinnisvara sai ehitusloa Tallinna kesklinna ja Lasnamäe piirile rajatava ligi 90 000 ruutmeetri suuruse kaubandus- ja meelelahutuskeskuse Panorama City rajamiseks. Ehitus algab lähikuudel, keskus avab uksed 2014. aasta sügisel.

Tallinna linnaplaneerimise amet väljastas eile ehitusloa Tallinna kesklinna ja Lasnamäe piirile rajatava Panorama City kaubandus- ja meelelahutuskeskuse ehitamiseks. Keskuse arendaja E.L.L. Kinnisvara plaanib lauluväljaku lähistele rajatava keskuse ehitusega alustada 2013. aasta esimeses kvartalis, hetkel valmistatakse ette ehitushankeid ning sõlmitakse vajalikke lepinguid. Panorama City keskuse avamine toimub 2014. aasta sügisel.
 
Panorama City kogupindala on ligi 90 000 ruutmeetrit, sellest üüritav pind moodustab ca 57 000 ruutmeetrit. Uues keskuses avatakse üle 200 erineva kaupluse, parkimiskohti on planeeritud rohkem kui 1800.
 
Ligi 220 000 inimese elu- ja liikumispiirkonna vahetusse lähedusse jääva Eesti ühe suurima kaubanduskeskuse arendust rahastab E.L.L. Kinnisvara omavahenditest ja pangalaenuga. Projekti orienteeruv maksumus on 100 miljonit eurot. Keskuse arendaja näeb esmaste sihtklientidena Kesklinna, Kadrioru, Lasnamäe, Pirita, Merivälja, Viimsi ja teiste lähipiirkondade elanikke. Keskus jääb Narva maantee ja Smuuli tee ristmiku piirkonda lauluväljaku taha.
 
Panorama City ankurüürnik on Rimi ligi 7300 ruutmeetri suuruse hüpermarketiga. Teine võtmepartner on Leedu päritolu Baltimaade juhtiv moekaupade müüja Apranga Grupp, kes avab keskuses kokku 14 rahvusvaheliselt tuntud kaubamärke esindavat kauplust kogupinnaga umbes 5800 ruutmeetrit.

«Mõlema ettevõtte näol on tegemist meie pikaajaliste partneritega ja meid seob koostöö erinevates riikides. Positiivne koostöökogemus on loonud usaldusliku suhte, mis loob hea baasi ka edaspidisteks ühisteks projektideks,» sõnas E.L.L. Kinnisvara juhatuse esimees Aldo Dapon. 
 
Panorama City keskus pakub külastajaile uusi ning ka juba tuttavaid kaubamärke.
«Keskus toob esmakordselt Eestisse ka mitu rahvusvaheliselt tuntud kaubamärki, mida me hetkel enne lepingute lõplikku sõlmimist veel ei avalikusta,» mainis Dapon. Lisaks laiale kaupluste valikule avatakse keskuses ka ainulaadne meelelahutuskeskus kogu perele. Seal leiavad oma koha uudse kontseptsiooniga kino, mänguala, kus saab tegevust olema lastele erinevas vanuses ning suur valik erinevate rahvuste kööke esindavaid toitlustusasutusi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles