Seiklus jätkub ka käreda külmaga

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu seikluspargi eestvedajad Ragnar Kekkonen (vasakul) ja Mihkel Veike tegid eile pargi lumerõngaradadel paar kiiremat sõitu. Laupäevast saavad seikluspargi talvemaal kolme erineva kõrgusega lumerõnganõlva ja uisuväljakuid järele proovida kõik soovijad.
Tartu seikluspargi eestvedajad Ragnar Kekkonen (vasakul) ja Mihkel Veike tegid eile pargi lumerõngaradadel paar kiiremat sõitu. Laupäevast saavad seikluspargi talvemaal kolme erineva kõrgusega lumerõnganõlva ja uisuväljakuid järele proovida kõik soovijad. Foto: Margus Ansu

Ei ole halba ilma, on valed rõivad, naersid Tartu seikluspargi eestvedajad Ragnar Kekkonen ja Mihkel Veike ning kihutasid lumerõngastel nõlvast alla. Julgeid külmakartmatuid ootab seikluspargi talvemaal ka Eesti kiireim lumerõnganõlv.

«Muidugi oleme meie kõige äkilisema snowtube’i-nõlva ära proovinud, aga pole aimugi, kui suure kiiruse seal sisse saab,» muheles Tartu Seikluspargi OÜ juhatuse liige Ragnar Kekkonen. «Peame vist siia politsei kutsuma kiirust mõõtma, siis oskame sõitjatele vastata. Aga suure tõenäosusega on meie kõige äkilisem nõlv Eesti kiireim.»

Lumerõnga kõige äkilisem rada tuleb Narva maantee ääres oleva vana kruusakarjääri nõlvast kaugemalt vaadates pea püstloodis alla. Kuid sellest ei tasu heituda, lohutas Tartu seikluspargi haldusjuht Mihkel Veike. «Meie talvemaal on kolme tasemega snowtube’i-rajad,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles