Siff käib Kilgiga kohut

Andrus Karnau
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel lõid Mati Einmann (vasakul), Endel Siff ja Rein Kilk turbahalli avamisel rõõmsalt klaase kokku, nüüd on aga meeste vahel tüliõun järada.
Suvel lõid Mati Einmann (vasakul), Endel Siff ja Rein Kilk turbahalli avamisel rõõmsalt klaase kokku, nüüd on aga meeste vahel tüliõun järada. Foto: Urmas Taul / Pärnu Postimees

Pärnu Sadam meenutab praegu lahinguvälja: turvamehed valvavad serveriruumi ja omanikud käivad üksteisega kohut, kahtlustades muu hulgas ka telefonide häkkimist.

Mõni päev tagasi põrnitsesid sadama kontorihoones vastastikku kaks turvafirmat – Skarabeus ja G4S. Skarabeus esindas Rein Kilgi huve ja G4S sadama ülejäänud omanikke.

Praeguseks on valvesse jäänud vaid Skarabeus. Kaks meest põrnitsevad kinnipitseeritud ust, mille taga on nii sadama kui ka Kilgi valdusfirma Transcomi ühine arvutiserver. Pool sadamast kuulub Kilgi firmale Transcom, teine pool oli Pärnu ettevõtjate Mati Einmanni ja Juhan Pihelbu käes, kes selle aga eelmisel nädalal Endel Siffile müüsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles