Lastekodu ootavad kodused jõulud

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva väikelastekodu juhataja Kai Räisa vaatas eile Männimaja peremaja elutoa suure akna taga terrassipiirdeid paigaldavaid ehitusmehi rahulikult. «Isegi kui mõni väike töö avamispeoks valmis ei saa, pole halvasti midagi,» ütles juhataja. «Kõige tähtsam on see, et meie lapsed saavad lõpuks ometi oma jõule pidada koduselt ja perekeskselt.»
Elva väikelastekodu juhataja Kai Räisa vaatas eile Männimaja peremaja elutoa suure akna taga terrassipiirdeid paigaldavaid ehitusmehi rahulikult. «Isegi kui mõni väike töö avamispeoks valmis ei saa, pole halvasti midagi,» ütles juhataja. «Kõige tähtsam on see, et meie lapsed saavad lõpuks ometi oma jõule pidada koduselt ja perekeskselt.» Foto: Sille Annuk

Elva väikelastekodus on täna kauaoodatud päev: keskpäeval avatakse pidulikult uhiuued peremajad ja paar tundi hiljem saavad lapsed hakata oma uutesse kodudesse sisse kolima.

«Lapsed on väga elevil, nad on juba paar nädalat asju pakkinud, mõni on kindlasti käinud uut maja ka akendest piilumas,» muheles Elva väikelastekodu juhataja Kai Räisa. «Nagu peremajade avapidu peetud, nii hakkame kohe kolima.»

Väikelastekodu tüdrukud ja poisid kolivad vana lastekodu aia taha Järve tänavale ehitatud paarismajja ja sealt ligi kilomeetri kaugusele Elva kesklinna Kase tänavale ehitatud kahte peremajja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles