Lasnamäel loobiti 7. korruse aknast mööblit tänavale

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus mehed loopisid Punasel tänaval seitsmendalt korruselt mööblit alla.
Purjus mehed loopisid Punasel tänaval seitsmendalt korruselt mööblit alla. Foto: Politsei

Politsei sai eile väljakutse kortermaja juurde, kus enda sõnul remonti tegema asunud raskes joobes mehed mööblit 7. korruse aknast alla loopisid.

Eile kella 11.30 ajal sai politsei teate, et Tallinnas Punasel tänaval viskab keegi kortermaja 7. korruse aknast mööblit alla.

Loopijateks osutusid raskes alkoholijoobes mehed, kes enda sõnul plaanisid korteris hakata remonti tegema.

Väljakutse peale kohale sõitnud Põhja prefektuuri Ida politseiosakonna patrull nägi, et Punane tänav 31 kortermaja aknast visatakse tõepoolest tänavale erinevaid mööbliesemeid. 7. korruse aknast olid alla lennanud nii pappkastid, riidekapid kui ka valamu.

Et ükski möödakäija viga ei saaks, piirasid politseinikud ala kiirelt politseilindiga.

Kuna korteris viibinud mehed politseinike korralduse peale ust avama ei nõustunud, kasutati päästeameti töötajate abi ukse avamisel.

Korteris viibis neli joobes meest ning üks nende kaine tuttav, kes sinna just enne politsei saabumist oli tulnud.

«Kõik neli meest olid raskes alkoholijoobes. Üks väitis koguni, et joob juba kümnendat päeva järjest,» ütles Lasnamäe 1. konstaablijaoskonna juht juhtivkonstaabel Veiko Vettik.

«Oma tegevuse arusaamatusest ning sellest, kui äärmiselt ohtlik see on, mehed endale ilmselgelt aru ei andnud. Ega nende jutt raske joobe tõttu muidugi adekvaatne ei olnud, aga politseinikele väitsid nad, et plaanisid hakata korteris remonti tegema. Selleks otsustati kõigepealt korter mööblist tühjaks teha ning kuna pika joomise tulemusel mõistust peas enam ei olnud, mõeldi, et hea viis selleks on kõik korteris leiduv lihtsalt aknast alla visata.»

 Raskes joobes Timo, Urmas, Aavo ja Argo toimetati politseiosakonda kainenema, kus neile täna hommikul määrati ka rahaline karistus avaliku korra rikkumise eest.

«Hommikul mehed kahetsesid oma tegu, kuid väitsid ka, et tegelikult tehtust mitte midagi ei mäleta. Eks see on hea näide sellest, kuidas inimene on võimeline ennast otseses mõttes segaseks jooma. Sellise käitumise ohtlikkust arvestades läks tegelikult kõik veel väga õnnelikult. Keegi õnneks viga ei saanud,» lisas Vettik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles