Abikäsi Transile, kuid rõhk ärile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Novikov jälgimas  aastalõputurniiri.
Jevgeni Novikov jälgimas aastalõputurniiri. Foto: Peeter Langovits

Tänavu taas kihlveoskandaalidesse sattunud Narva Trans tahab uueks hooajaks hankida hulgaliselt uusi mängijaid. Selle sooviga on pöördutud endiste Eesti koondislaste Jevgeni Novikovi ja Andrei Stepanovi poole, kellele kuulub mängijate vahendamisega tegelev agentuur NESTA Sport Group.

Kui seni on räägitud, et Stepanov ja Novikov võivad asuda Transis ka mõnda ametisse, siis selle mõtte on mehed maha matnud. Ega olekski kuidagi võimalik, et Narvast pärit Novikov asuks Transis ametlikult tööle. Nimelt on endisel Eesti koondislasel taskus Eestis üsnagi haruldane FIFA agendilitsents ja see keelab igasuguse palgalise klubitöö. Litsentsist loobumine ei tuleks mehe sõnul praegu ka kõne alla.

«Hetkel on vähetõenäoline, et Transis mingi ameti võtaksime. Üritame neid siiski aidata. Esialgne abi on selline, et proovime leida klubile mängijad nii Eestist kui ka välismaalt,» rääkis Stepanov. «Tahame tuua meeskonda juurde usaldusväärsemaid isikuid. Sellega muidugi kaasneb ka meil mingi vastutus, kui mingid jamad hakkavad uuesti toimuma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles