Kas Eesti spordifänne tabab uus vaimustus?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (keskel).
Margus Hunt (keskel). Foto: Erakogu

Margus Hunt valitakse aprillis väga suure tõenäosusega ameerika jalgpalli profiliiga NFLi noormängijate draft’is ja sellega saavad eestlased endale uue ala, mille reeglitega tuleb ennast põhjalikult kurssi viia.

Eesti spordis on olnud tihti tavaks, et jälgitakse alasid, kus eestlased saavutavad edu (sama kiiresti võib huvi ka uudse ala vastu kaduda). Nii on Baruto toonud jaapanlaste iidse spordiala sumo eestlaste südametesse ning iga spordisõber teab, kes on yokozuna ja mis on yorikiri. Samamoodi olid eestlased Allar Levandi hiilgeaegadel kursis kahevõistlusega ning Erika Salumäe tippajal trekisõidu peensustega.

Sarnaselt eespool mainituga on ülimalt tõenäoline, et Hundi jõudmisega NFLi hakatakse siinmail öösiti jälgima maailmas suurimaid publikunumbreid koguva liiga mänge ning samamoodi tehakse selgeks endale selle ala reeglid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles